Hos oss

Tectea är ett samarbetsorienterat konsultföretag med fokus på den enskilda konsulten. Tack vare att vi samarbetar med flera etablerade partners får vi in en stor variation av uppdrag vilket ger oss möjligheten att skräddarsy erbjudanden till dig som anställd efter dina förutsättningar och krav. 

Vi ser kompetensutveckling som en vital del i karriären och en investering som gynnar båda parter. Hos oss kommer du få stöd och hjälp att ta dig vidare i den riktning som du själv bestämmer. Vi ser gärna att våra konsulter stannar länge hos oss, och skulle du efter en tid vilja gå över direkt till kund eller starta eget så bidrar vi gärna med stöd och rådgivning för övergången. 

Letar du nya möjligheter eller är du bara intresserad att veta mer?

Hör av dig till oss så bjuder vi på lunch och berättar mer!

Vilka vi söker

Vi är teknikorienterade och arbetar med ingenjörer inom ett flertal områden. För tillfället har vi väldigt många uppdrag inom IT och mjukvaruutveckling men även inom konstruktion, mekanik, signalbehandling och logistik. Vi jobbar både med juniora och seniora konsulter, det viktiga för oss är ett eget engagemang och en vilja att utvecklas. Då vi är ett modernt och växande bolag har våra anställda stora möjligheter att påverka företaget och vi tar därför gärna emot kandidater som vågar ställa krav.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Lediga tjänster

Mjukvaruutvecklare - Stockholm

Just nu söker vi både juniora och seniora mjukvaruutvecklare i Stockholm. Vi har uppdrag inom allt från webb och frontend till systemutveckling och hårdvarunära programmering. Vill du veta mer? Kontakta Magnus på magnus.blomberg@tectea.se


Drivna ingenjörer - Stockholm, Linköping och Göteborg

Nu söker vi fler drivna ingenjörer till våra kunder i Stockholm, Linköping och Göteborg. Vi är ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare, och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna kandidater med stor egen drivkraft och en vilja att utvecklas!

Det som särskiljer oss från andra konsultfirmor är att vi lägger extra mycket tid på att varje enskild konsult ska trivas hos oss. Vi är även i en expansiv fas vilket gör att du som anställd kommer kunna få stora möjligheter att påverka företagets riktning framöver. Låga administrativa kostnader gör att vi även kan erbjuda konkurrenskraftiga löner. För mer information, hör av dig till philip.hagelin@tectea.se.